O SCARA reprezinta un punct central ce poate avea le de a schimba intregul aspect al curtii, mai ales daca modelul sau materialul sunt alese corect. Scarile trebuie sa asigure un plus de siguranta, tocmai Din acest motiv este important sa Alegi materialul potrivit care sa ofere sprijin, protectie, Dar Si o balustrada ce sont ROL protectiv. La fixarea treptelor se foloseste un Pat de Sapa plus adeziv sau doar de adeziv (recomandam Marmo. plus). Scarile exterioare, ca si cele interioare, se monteaza doar cu adeziv acolo unde suntem siguri ca betonul este de Buna calitate si nu are denivelari-in caz Contrar, aceste denivelari ALE betonului vor conduisent in timp la craparea treptelor indiferent Cat de rezistenta si groasa este Placa de Piatra. Aceste solutii profesionale se gasesc in mai toate crochetmodèles de profil si nu sunt mai scumpe ca Alte produse normale de curatat. Scarile exterioare vor fi astfel protejate de intra Perii, pastrandu-si aspectul deosebit. Al doilea proiect ne décrire o Casa moderna, pe doua nivele si cu o suprafata Utila de 104 metri patrati. Casa cu GARAJ integrat se distinge prin SCARA exterioara Care continua o Terasa amplasata la etaj, alaturi de un cos de FUM Impozant. La parter, spatiile de Zi se deschid intr-o singura incapere, alaturi de un birou, o baie si un spatiu de depozitare. La etaj se afla trei dortoirs, doua dintre ele cu acces PE Terasa spatioasa Care se prelinge apoi dans Jos prin intermediul pielarilor exterioare. Scarile exterioare din lemn ofera o libertate in amenajare, mai ales ca Poti incerca diferite esente de lemn, forme si Culori.

Modelul din lemn poate fi potrivit pentru Design-UL curtii Tale si este un Model ce se intretine usor daca sunt folosite produse de nettoyage des speciale pentru lemn. 5) folositi un adeziv corespunzator, rezistent la presiassin physique si la conditiile meteo (de ex. LTP) la care este expusa SCARA exterioara. Primul exemplu este o Casa cu o suprafata Utila de CIRCA 120 de metri patrati. Este o Casa cu o Arhitectura Clasica, distinsa prin elementele décoratif de PE fatada Care se inscriu in Ansamblul cromatic. Spre deosebire de majoritatea proiectelor, aceasta Casa are bucataria si Sala de, distinct complet de Living, cele doua incaperi fiind amplasate in colturi opuse. La parter se mai afla doua camere pot de soins fi amenajate ca dortoirs, CEA mai mica putand prelua si rolul de birou. La etaj regasim aceeasi structura, Cu spatiile de Zi distinct de bucatarie si sufragerie, alaturi de doua dortoirs. Balustrada. Este obligatorie și trebuie să fie sigură, comodă şi să prevină riscul de ACCIDENTE.

Unghiul pantei scărilor trebuie să fie Comod și Sigur, pentru cele în Linie, iar lățimea treptelor sigură și conforstabilă pentru cele în spirală. Protejarea scării exterioare este necesară, dar nu obligatorie şi trebuie să țină cont de gradul de expunere al zonei unde se află SCARA exterioară, caracterul casei (o casă folosită doar Vara nu are nevoie de protecție pentru SCARA exterioară, care este necesară Pentru o casă de Familie, folosită tot timpul anului). Calitatea materialului DIN care este realizată SCARA contează, balustrada de exemplu trebuie să fie prietenoasă (CEA DIN Metal alunecă sau este foarte rece iarna), iar treptele trebuie să fie realizate DIN materiale Care să nu Alcee, indiferent de condițiile meteo. Inainte de Estetic, scarile sau treptele trebuie sa fie pratique si sa asigure confort, mai ales daca sunt SCARI sau Trepte pe care le utilizezi in mod frecvent. Se pot folosi mai multe tipuri de materiale, atat pentru scarile propriu ZISE, cat si pentru constructia structurii. Structura poate fi facuta DIN Beton Armat, Metal ori lemn masiv, iar treptele pot fi acoperite cu Marmura, gresie, lemn, Ceramica, Marmura, dupa bunul plac. Una peste Alta orice soluție ai alege, toate variantele de proiecte de casă cu scară exterioară sunt eficiente, sunt mai ieftine decat cele cu scară interioară, sunt mai Comod și mai simplu de construit, oferă mai mult spațiu în Interior, iar SCARA exterioară reprezintă în sine un detaliu de Arhitectură care da farmec și personalitate casei.